You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Περιγραφη παιχνιδιου


DIMCO
WIN και σου ΦΕΞΕ!!!

Η εταιρεία φωτισμού DIMCO παρουσιάζει τον ταλαντούχο παρουσιαστή του Deal, Χρήστο Φερεντίνο, ως πρόσωπο επικοινωνίας για μία ακόμα φορά, στη νέα της καμπάνια «DIMCO WIN και σου ΦΕΞΕ». Μετά την πετυχημένη πρώτη καμπάνια με  τίτλο «FERE DIMCO – FERE ΦΩΣ», τώρα ο γνωστός παρουσιαστής επιστρέφει στην Κύπρο με ένα παιχνίδι που θα δώσει στους πελάτες της DIMCO την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά δώρα μέσω των αγορών τους, αλλά και την δυνατότητα να διεκδικήσουν το ποσό των 10.000 ευρώ σε μετρητά, στο ζωντανό παιχνίδι με τον Χρήστο Φερεντίνο στο τέλος της χρονιάς.


Πριν το show

Σε όσους πελάτες λιανικής που δεν ανήκουν στην κατηγορία πελατών ειδικού τιμοκαταλόγου (special prices B2B customers) και οι οποίοι από την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 θα κάνουν αγορές από 50 ευρώ και άνω σε μια απόδειξη (σημ. περισσότερες από μία αποδείξεις με την ίδια ημερομηνία θα λογίζονται ως μία συνολική) στα καταστήματα Dimco σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου, θα δίδεται λαχνός τον οποίο θα "ξύνουν" και ο οποίος ενδέχεται να "περιέχει" δώρα (σημ. ο αριθμός κάθε λαχνού θα αναγράφεται στην απόδειξη ή στο σύνολο των αποδείξεων της ημέρας, ώστε να αποφευχθεί να δοθεί δεύτερος λαχνός για την ίδια απόδειξη. Επίσης, θα δοθούν συνολικά 8000 λαχνοί από τους οποίους μόνο οι 945 δεν θα περιέχουν κάποιο δώρο). 20 τυχεροί θα κερδίσουν χρυσά κουπόνια με τα οποία θα συμμετάσχουν στο DimcoWin show, που θα λάβει χώρα στο κατάστημα της Dimco στην Λ. Κέννεντυ στην Λευκωσία τα προσεχή Χριστούγεννα, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο.

Τα δώρα που θα περιλαμβάνονται στους λαχνούς θα είναι:

-20 χρυσά κουπόνια συμμετοχής στο DimcoWINshow

-10 κρεμαστά φωτιστικά αξίας €100 το καθένα

-3 πακέτα φωτιστικών εξωτερικού χώρου αξίας €500 το καθένα

-2 πακέτα φωτισμού αξίας €1000 το καθένα

-10 δωροκουπόνια των €50

-10 δωροκουπόνια των €100

-1000 λαμπτήρες LED

-3000 λαχνοί έκπτωσης 15% στην επόμενη αγορά

-3000 λαχνοί έκπτωσης 20% στην επόμενη αγορά

-945 λαχνοί "thanksforshopping"

 

Το DimcoWIN show

Θα γίνει κλήρωση μεταξύ των 20 παικτών για το ποιος παίκτης θα πάρει ποιο νούμερο κουτιού. Τα κουτιά θα είναι αριθμημένα από το 1-20 όσοι και οι παίκτες. Όλα τα κουτιά θα περιέχουν δώρα. Θα ακολουθήσει 2η κλήρωση για το ποιος παίκτης θα ξεκινήσει ως κεντρικός, με δικαίωμα ανοίγματος και ανταλλαγής με τα κουτιά των υπολοίπων.

Κάθε παίκτης θα κερδίσει το δώρο που θα περιέχει το κουτί του, κατά τη διαδικασία ανταλλαγής και ανοίγματος των κουτιών και των 20 παικτών.

Στο τέλος θα γίνει 3η κλήρωση για το ποιος παίκτης θα διεκδικήσει το μεγάλο δώρο των €10.000.


Παράδειγμα παιξίματος

Γίνεται η 1η κλήρωση και ο Παναγιώτης Ιωάννου παίρνει το κουτί με το νούμερο 12. Η Δέσποινα Φωτίου το κουτί με το νούμερο 1. Η Αντιγόνη Δούκα το κουτί με το νούμερο 18. Ο Δημήτρης Ιακώβου το κουτί με το νούμερο 5, κλπ.

Ακολουθεί 2η κλήρωση για το ποιος θα ξεκινήσει ως κεντρικός δίπλα στο Χρήστο Φερεντίνο. Υποθετικά, έστω ότι κληρώνεται ο Δημήτρης Ιακώβου.

Ο Δημήτρης Ιακώβου θα έρθει με το κουτί νούμερο 5 στην κεντρική πίστα με τον Χρήστο Φερεντίνο και οι υπόλοιποι 19 παίκτες θα σταθούν απέναντί του με τα κουτιά τους κλειστά.

Ο Δημήτρης θα ξεκινήσει να ανοίγει ένα-ένα τα κουτιά των παικτών. Το δικό του κουτί θα παραμείνει κλειστό μέχρι το τέλος. Στη φάση αυτή θα προτείνονται ανταλλαγές με τη παρέμβαση του Χρήστου Φερεντίνου. Έστω ότι ο Δημήτρης επιλέγει να ανοίξει το κουτί της Δέσποινας Φωτίου με το νούμερο 1. Αν το κουτί περιέχει ένα tablet και ο Δημήτρης το προτιμάει,  μπορεί να πει ανταλλαγή ώστε να έρθει η Δέσποινα στην πίστα και να διεκδικήσει το δώρο που έχει το κουτί του Δημήτρη. Ο Δημήτρης φεύγει από το παιχνίδι με το tablet και οι υπόλοιποι συνεχίζουν με την Δέσποινα ως κεντρική παίκτρια. Η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι να ανοιχτούν όλα τα κουτιά και οι 20 παίκτες να πάρουν τα δώρα τους.

Με την ολοκλήρωση της 1ης φάσης του παιχνιδιού θα ακολουθήσει η 2η, που θα περιλαμβάνει κλήρωση για το ποιος παίκτης από τους 20 θα διεκδικήσει τα €10.000. Ο παίκτης που θα κληρωθεί θα τραβήξει έναν φάκελο από 20 κλειστούς φακέλους, από τους οποίους ο ένας θα περιέχει την επιταγή των €10.000 και οι υπόλοιποι 19 θα είναι κενοί.

Τα 20 δώρα του DimcoWIN show θα είναι:

-5 τηλεοράσεις 40"

-5 tablets

-5 smartphones

-5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της Κύπρου

 

Υπόλοιποι όροι DimcoWIN show

 • Οι παίκτες που θα πάρουν μέρος αυτομάτως δέχονται το συγκεκριμένο show να προβληθεί μέσω internet και οι ίδιοι να προβληθούν στα media.
 • Κανένα δώρο δεν εξαργυρώνεται με μετρητά, ή ανταλλάσσεται με άλλο είδος.
 • Απαγορεύεται η συμμετοχή ατόμων που έχουν οικογενειακή ή επαγγελματική σχέση με την εταιρεία Dimco.
 • Αν δεν βρεθούν ή για άλλους λόγους συμπληρωθούν οι 20 θέσεις, τότε η εταιρεία Dimco έχει το δικαίωμα να καλύψει το κενό με κλήρωση που θα κάνει μεταξύ των πελατών της.
 • Το χρυσό κουπόνι μπορεί να το χρησιμοποιήσει μόνο ένα άτομο, δηλ. ο πελάτης που το κέρδισε ή όποιος άλλος το δείξει στην είσοδο του παιχνιδιού.
 • Η τελική ημερομηνία του show θα είναι την περίοδο των Χριστουγέννων 2017 και θα ανακοινωθεί απευθείας στους κατόχους των χρυσών κουπονιών.
 • Σε περίπτωση τεχνικών ή άλλων λόγων η εταιρεία Dimco έχει το δικαίωμα να αλλάξει την ημερομηνία ή και τον παρουσιαστή του show.

 

DIMCO WIN…be the lucky one!

DIMCO presents the talented TV presenter of the super game DEAL, Christos Ferentinos, to lead the new advertising campaign DIMCO WIN.

Following the last, very successful campaign "Fere Dimco Fere Fos" (Get Dimco Get Light), the well known presenter returns to Cyprus with a new super game which will give Dimco clients the chance to participate and win great presents, and have the opportunity to claim the top prize of €10,000 cash, during a live event, at the end of the campaign in December 2017.


Super game Dimco Win

From Monday 15th of May 2017, all retail clients (all contract B2B clients of special prices are excluded), in all Dimco stores, will be entitled to one scratch Lottery coupon, for every invoice €50 and over. Only one scratch lottery coupon will be given per client regardless the number of invoices issued during the same day.

The scratch lottery coupon serial number will be noted on the clients invoice or invoices issued during the same day. Upon "scratching" the coupon, the client might win a prize or a gold coupon.

The total number of the scratch lottery coupons is 8000. Only 945 of these will not present a prize. Most of the coupons will be containing a present.

20 super winners will win the gold coupons which will enable them to participate at the Dimco Win live show which will take place at the Kennedy av. Dimco Store, in Nicosia, during the Christmas period.

 

The coupon contents-prizes are:

1. 20 gold coupons. These are the tickets to participate in the Dimco Win live show.

2. 2 lighting packets worth €1000 each.

3. 3 sets of Outdoor lighting fittings worth €500 each. 

4. 10 ceiling lighting fittings worth €100 each.

5. 10 gift vouchers worth €100 each.

6. 10 gift vouchers worth €50 each.

7. 1000 LED lamps.

8. 3000 discount coupons 15% off next purchase.

9. 3000 discount coupons 20% off next purchase.

10. 945 coupons will just thank the client for shopping.


Dimco Win Live Show

Each of the 20 numbered boxes will contain a prize, and will be allocated to the 20 gold coupon winners - players by draw.

The central Dimco Win player will be presented by a second draw, and he will have the right to exchange his box with one of the other boxes OR open his box according to the rules of the game.

Finally, each player will win the content of his own box, and by a third and final draw one player will take the chance to claim the top prize of €10,000.


The 20 Dimco Win Live Show Prizes

 1. 5 TV sets 40''
 2. 5 tablets
 3. 5 smart phones
 4. 5 hotel overnight stays in Cyprus