ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ: https://www.dimco.eu/outdoor.html 

 

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ - #dimcoverandalighting

Η Μαρία Μπεκατώρου - πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας για το 2018  φέρνει κοντά σας το 1ο «Έξυπνο Πακέτο Φωτισμού» της Dimco, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των εξωτερικών σας χώρων – τον κήπο, την αυλή, την βεράντα, το μπαλκόνι σας.

Μιας και η άνοιξη μας καλεί να απολαύσουμε τον ήλιο, τα φανταστικά χρώματα και το υπέροχο ξύπνημα της φύσης, είπαμε κι εμείς να φωτίσουμε πρώτα τα σημεία του σπιτιού σας που θα φιλοξενήσουν τη χαλάρωση, την ξεκούραση και τα παρεάκια σας, τις γλυκιές ανοιξιάτικες νύχτες!

 

ΒΓΗΚΕΣ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ; ΈΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ!

Στο πρώτο μας πακέτο, σας καλούμε να απολαύσετε την άνοιξη έξω, και να πετάξετε ΕΞΩ το ΦΠΑ!

Με κάθε αγορά φωτιστικού εξωτερικού χώρου, σας κάνουμε δώρο το ΦΠΑ, με έκπτωση 19% σε κορυφαία και παγκόσμιας εμβέλειας brands φωτισμού. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται οι εξής εταιρείες: Fumagalli, Philips, Performance in Lighting, Brilliant, Searchlight, GE, Zampellis και One Light. Επίσης, η προσφορά ίσχυει και για τους λαμπτήρες των φωτιστικών εξωτερικού χώρου.

 

ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΚΕΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ DIMCO 2018

«Εξοικονόμηση», μια λέξη με πολλές προεκτάσεις και έννοιες. Μια λέξη που τα τελευταία χρόνια έχουμε χρησιμοποιήσει, ακούσει από τους γύρω μας, αλλά και βιώσει οι περισσότεροι από εμάς στο πετσί μας.

Στην Dimco, είμαστε αποφασισμένοι να ταράξουμε λίγο τα νερά και να δώσουμε στον όρο «εξοικονόμηση» σάρκα και οστά!

Κατά την διάρκεια  του τρέχον έτους, με τη βοήθεια της αξιαγάπητης Μαρίας Μπεκατώρου - πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας για το 2018 - η Dimco θα αποκαλύπτει τα «Έξυπνα Πακέτα Φωτισμού» - που αποτελούν μοναδικές προσφορές και αφορούν προϊόντα φωτισμού που μπορούν να ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες οικιακών όπως και επαγγελματικών χώρων.

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!

Τα «Έξυπνα Πακέτα Φωτισμού» της Dimco δεν σταματούν εδώ. Η Μαρία Μπεκατώρου θα αποκαλύψει άλλα 5 Πακέτα μοναδικών προσφορών έως και τον Ιανουάριο του 2019 – γι’ αυτό... μείνετε συντονισμένοι μαζί μας!