Η Λάρνακα… φωτίζεται με ποιότητα!

 

Η DIMCO, αφουγκραζόμενη τον παλμό της τοπικής αγοράς αλλά και την ανάγκη για να προσφέρει ποιοτικές λύσεις φωτισμού για εσωτερικούς, εξωτερικούς χώρους, τεχνικό φωτισμό αλλά και σχεδιασμό μελετών αρχιτεκτονικού φωτισμού για μικρά και μεγάλα έργα μέσω του τμήματος LEVEL Architectural Lighting, προχωρά σε άνοιγμα Νέου Εκθεσιακού Χώρου Φωτισμού.

 

Από τις 03 Νοεμβρίου λοιπόν, η Λάρνακα φωτίζεται με ένα τρόπο αλλιώτικο. Φωτίζεται με ποιοτικό φωτισμό, με παροχή ολοκληρωμένων λύσεων φωτισμού και προσφοράς μιας μοναδικής εμπειρίας αγοράς.

 

Το νέο κατάστημα θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα το οποίο και θα απολαμβάνει έκπτωσης 20% για την ημέρα των εγκαινίων.

 

Από τις 14:30 μέχρι και τις 16:30 οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Ανδρέας Γιόρτσιος και Ελένη Σιδερά θα απογειώσουν την όλη εκδήλωση με LIVE LINK από τον SFERA FM.

Τα εγκαίνια θα τελέσουν οι Δήμαρχοι Λάρνακας και Λιβαδιών γύρω στις 15:30.

 

Το κατάστημα από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα θα καλωσορίζει τους πελάτες του ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους με καφέ, ποτά, αλμυρά και γλυκά εδέσματα.

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί ο τυχερός νικητής που θα κερδίσει μια δωροεπιταγή αξίας €800, αλλά και ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής – Brand Ambassador της ενέργειας ΄΄Άλλαξε το… Φώτισε το΄΄ που θα βοηθήσει τον τυχερό νικητή να επιλέξει τα καλύτερα προϊόντα φωτισμού για το χώρο του!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΄΄ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ... ΦΩΤΙΣΕ ΤΟ΄΄!

 

Επιπλέον δραστηριότητες, δώρα, διαγωνισμοί και εκπλήξεις θα λάβουν χώρα την μέρα των εγκαινίων.

 

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί.. την νέα εποχή φωτισμού, της επαρχίας Λάρνακας!

 

Σας περιμένουμε!