Η DIMCO ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ 1η ΔΙΕΘΝΗ HOSPITALITY EXPO CYPRUS 2020

25 - 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΧΩΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
 
 
Επισκεφθείτε τον Εκθεσιακό μας Χώρο στο Περίπτ. Αρ. 630
 
 

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην 1η Διεθνή Έκθεση HOSPITALITY EXPO CYPRUS η οποία θα διοργανωθεί από 25 – 27 Ιανουάριου 2020 στους Χώρους της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου. Η HOSPITALITY EXPO 2020 αποτελεί μια premium B2B έκθεση η οποία αποτείνεται σε όλους τους επαγγελματίες της φιλοξενίας (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Cafe, Μπαρ, Επαγγελματικούς χώρους, Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους και άλλους).  Η HOSPITALITY EXPO Cyprus στοχεύει να ανοίξει νέους δρόμους για τον επαναπροσδιορισμό, τον εκσυγχρονισμό και την περαιτέρω ανάπτυξη της Κυπριακής βιομηχανίας του HOSPITALITY.  

Θα χαρούμε πολύ να σας καλωσορίσουμε στον ειδικά διαμορφωμένο Εκθεσιακό χώρο της εταιρείας μας και συγκεκριμένα στο Περίπτερο με Αρ. 630.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ ΩΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ 

(Η Έκθεση αφορά εταιρείες και επαγγελματίες που σχετίζονται με τον κλάδο της φιλοξενίας)

 

Στο πιο πάνω link μπορείτε να εγγραφείτε ως επισκέπτες και να παραλάβετε με email την barcode πρόσκληση σας. Τυπώστε την σε Α4 χαρτί, διπλώστε την δυο φορές και παρουσιάστε την στην είσοδο της Έκθεσης.

Σε διαφορετική περίπτωση, παρουσιάστε την επισυναπτόμενη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην είσοδο της Έκθεσης στα registration desks. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το προσωπικό μας θα αναλάβει να σας ετοιμάσει την κάρτα εισόδου σας ως εμπορικός επισκέπτης.

Στην Έκθεση λαμβάνουν μέρος πέραν των 110 Εταιρειών από Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Λιβανό, Αίγυπτο, Ηνωμένο Βασίλειο και Ολλανδία παρουσιάζοντας προϊόντα από τις ακόλουθες κατηγορίες.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ – ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ – ΕΠΙΠΛΩΣΗ – ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ HORECA – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την 1η Διεθνή Έκθεση Hospitality Expo Cyprus 2020 εδώ: http://hospitalityexpocyprus.com/el/.
Θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχθούμε στον χώρο της Έκθεσης και να τα πούμε από κοντά.

Σας ευχαριστούμε για την διαχρονική σας στήριξη!
 
 
Εκ μέρους της Διευθύνσης,
 
DIMCO LTD