Μέσα στο ΄΄σπίτι΄΄ της, στα κεντρικά της γραφεία στην Λευκωσία, η εταιρεία μας παρουσιάστηκε και επίσημα από την ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ως επίσημος χορηγός για την περίοδο 2018/19. Οι 2 πλευρές ανανέωσαν την περσινή τους συνεργασία δίνοντας το σύνθημα για μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες που θα αποφέρει πολύπλευρα οφέλη και στις 2 πλευρές.

 

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ. Ανδρέας Δημητρίου, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την παρουσία τους έδωσε τον λόγο στον κ. Αλέξη Δημητρίου, εκ των Γενικών Διευθυντών της εταιρείας για να τοποθετηθεί με την σειρά του για την ανανέωση της συνεργασίας.

 

Ο κ. Αλέξης Δημητρίου, αφού ευχαρίστησε την ΟΜΟΝΟΙΑ για την τιμή να βρίσκεται στις επίσημες εμφανίσεις, σημείωσε: “Επιλέξαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία με την ΟΜΟΝΟΙΑ, διότι πιστέψαμε στην προοπτική που έχει δημιουργηθεί. Έχουμε διαπιστώσει πως η νέα διοίκηση δουλεύει με επαγγελματισμό και ήδη τα αποτελέσματα είναι εμφανή, όχι μόνο στο αγωνιστικό, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς. Πρόθεση της DIMCO είναι να στηρίζει το Κυπριακό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Να ενημερώσουμε πως ετοιμάζουμε προωθητικές ενέργειες για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Περισσότερα θα πούμε σε μεταγενέστερο στάδιο. Ευχόμαστε στην ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει μια πετυχημένη χρονιά και να υλοποιήσει τους στόχους της”.

 

 

 

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ομάδας κ. Μάριος Καμπανελάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην σχέση που έχει δημιουργηθεί με την εταιρεία φωτιστικών DIMCO: “ΟΜΟΝΟΙΑ και DIMCO ανανέωσαν τη  συνεργασία τους και αυτό είναι κάτι που έχει τη δική του, ξεχωριστή σημασία. Αποτελεί απόδειξη της επιτυχημένης πρώτης χρονιάς συνεργασίας, των ισχυρών δεσμών που ανέπτυξαν οι δύο πλευρές, όπως και της σχέσης εμπιστοσύνης, σεβασμού και εκτίμησης που έχει δημιουργηθεί”.

 

Συνεχίζοντας, ο κ. Καμπανελάς, υπογράμμισε την ικανοποίηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για τη συνέχιση της συνεργασίας:“Μας ικανοποιεί που η DIMCO πίστεψε στη νέα προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει. Μας εμπιστεύτηκε και παρέμεινε στο πλευρό μας. Αναγνώρισε την προοπτική που υπάρχει. Επέλεξε να αποτελεί και αυτή μέρος του πλάνου μας, με ορίζοντα την κορυφή. Κάθε επιτυχία μας, θα αποτελεί και επιτυχία της DIMCO, όπως και όλων των χορηγών μας” και πρόσθεσε γιατη φιλοσοφία που ακολουθείται στη σύναψη χορηγικών συμφωνιών:  “Είναι αλήθεια ότι είμαστε πολύ επιλεκτικοί, όσο αφορά τις  συνεργασίες που συνάπτουμε. Αναζητούμε brands ανάλογα με αυτό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: ισχυρά, με δυναμική και φήμη. Θέλουμε να έχουμε φιλόδοξους συνεργάτες, που να ταυτίζονται με τον χαρακτήρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να επιζητούν την ανάπτυξη και την επιτυχία, να βάζουν τον πήχη ψηλά, να διακρίνονται από σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Η DIMCO, πληροί όλα αυτά τα κριτήρια”.

 

 

Ο κ. Καμπανελάς, εξήρε το έργο που επιτελεί η DIMCO στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και αθλητισμό: “Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως η DIMCO διαχρονικά, πέραν από απόλυτα επιτυχημένη στον τομέα της, νοιάζεται και στηρίζει το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό στην Κύπρο. Γενικότερα είναι καθοριστικής σημασίας το Κυπριακό Ποδόσφαιρο, να έχει τόσο δυνατούς συμπαίκτες, όπως την DIMCO. Και όσοι αγαπούν το Κυπριακό Ποδόσφαιρο, καλό και συνετό είναι, να στηρίζουν όσους το στηρίζουν”. Επιπλέον, ο κ. Καμπανελάς ενημέρωσε πως προγραμματίζονται διάφορες από κοινού πρωτοβουλίες, ενέργειες και προσφορές, τις οποίες θα μπορεί να επωφεληθεί ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Περισσότερα θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

 

{Ακολουθείστε τον εξής σύνδεσμο για να παρακολουθήσετε το video της Δημοσιογραφικής Διάσκεψης στο Youtube Channel της DIMCO: https://www.youtube.com/watch?v=98OGdVZSY2Q

 

Κλείνοντας, ο κ. Καμπανελάς εξέφρασε την αισιοδοξία του για την προοπτική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ευχαρίστησε την DIMCO για τη συνεργασία:“Η ΟΜΟΝΟΙΑ κτίζει σε υγιείς βάσεις. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας. Όταν δουλεύεις σωστά, με υπομονή και επιμονή, στο τέλος θα δικαιωθείς. Έτσι και για την ΟΜΟΝΟΙΑ οι επιτυχίες θα έρθουν. Και η DIMCO θα είναι εκεί, να φωτίζει τον δρόμο μας.  Κλείνοντας, εκφράζουμε και δημόσια τις ευχαριστίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς την DIMCO. Είμαστε βέβαιοι πως η συνεργασία θα συνεχίσει να είναι αποδοτική και απόλυτα επιτυχημένη και για τα δύο μέρη”.

 

Πριν να πέσουν τα φώτα...της Δημοσιογραφικής Διάσκεψης ο κ. Καμπανελάς, εκ μέρους της Διοίκησης της εταιρείας της Ομόνοιας, χάρισε μια συλλεκτική φανέλα με τις υπογραφές των παικτών της ομάδας.