Για ακόμη μια χρονιά η DIMCO συνεχίζει να δίνει ΦΩΣ στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο, αλλά και στον αθλητισμό του τόπου γενικότερα.

Σε μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο, απόρροια των επιπτώσεων από την Πανδημία, στον αθλητισμό αλλά και ευρύτερα στην κοινωνία, η εταιρεία μας συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το Κυπριακό Ποδόσφαιρο.

Μαζί με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχουμε θέσει συγκεκριμένους στόχους που θα έχουν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη, την προβολή αλλά κυρίως την περαιτέρω εισχώρηση του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην Κυπριακή αθλητική κουλτούρα.

 

 

Στην σημερινή Δημοσιογραφική διάσκεψη η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εκπροσωπηθηκε από τον Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας κ. Ανθούλη Μυλωνά ο οποίος απήυθυνε χαιρετισμό στους εκπροσώπους των ομάδων και ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική περίοδο. Την DIMCO εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της εταιρείας κ. Μάριος Ιωαννίδης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που επέφερε ο ερχομός της Πανδημίας στα Ποδοσφαιρικά αλλά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου, που ουσιαστικά αλλοίωσαν τον σχεδιασμό δράσεων της περιόδου 2019/20 για προβολή και προώθηση του Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Η σημερινή Δημοσιογραφική Διάσκεψη λοιπόν, ήταν το πρώτο βήμα για την νέα Ποδοσφαιρική περίοδο και ως ο επίσημος υποστηρικτής του Γυναικείου Ποδοσφαίρου ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες κάθε επιτυχία, πάντοτε στα πλαίσια της ευγενούς άμμιλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Ευχόμαστε να διεξαχθεί μια Ποδοσφαιρική περίοδος μακριά από απρόοπτα ελέω και της Πανδημίας και σε αυτό σίγουρα οφείλουμε να συμβάλουμε όλοι μας, τα Σωματεία, η Ομοσπονδία, οι φιλάθλοι και όλοι οι συντελεστές γύρω από το Ποδόσφαιρο, τηρώντας τις οδηγίες αλλά και τα Υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν καταρτιστεί από τα αρμόδια σώματα.

 

 

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Γιώργο Κούμα  όπως και όλα τα στελέχη της Ομοσπονδίας για την μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία μας.

Ως φίλαθλος εταιρεία, παραμένουμε πιστοί στην πολιτική μας, πάντοτε στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, για στήριξη του Κυπριακού Ποδοσφαίρου αλλά και αθλητισμού γενικότερα τόσο σε συλλογικό όσο και ατομικό επίπεδο.

Καλή Ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021!

 

Με εκτίμηση.

 

Εκ της Διευθυνσέως,

DIMCO LTD

Υπερήφανος Χορηγός Γυναικείου Ποδοσφαίρου