Η Dimco γιορτάζει… και η Λάρνακα φωτίζεται με ποιότητα!

Το 9ο κατάστημα της συνολικά και 5ο Εκθεσιακό Χώρο Φωτισμού γιορτάζει από τις αρχές του τρέχοντος μήνα η Dimco Ltd.

Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα, η εταιρεία μας, στις 03 Νοεμβρίου εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στην περιοχή Λιβαδιών, στην επαρχία Λάρνακας.

 

 

 

 

Το προσωπικό της εταιρείας ήταν κατάλληλα προετοιμασμένο από νωρίς το πρωί για να υποδεχθεί και να εξυπηρετήσει τους πελάτες κατά την διάρκεια της ημέρας των εγκαινίων.

Οι ομάδα προωθητών/promo girls που βρίσκονταν στον χώρο, αφού υποδέχονταν με χαμόγελο τους πελάτες μας επικοινωνούσαν τους διάφορους διαγωνισμούς αλλά και ενέργειες που έτρεχε η εταιρεία μας.

 

 

 

 

Στον μεγάλο διαγωνισμό ΄΄Άλλαξε το… φώτισε το΄΄, ο κ. Borislav Ivanov - φίλος της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, ήταν ο μεγάλος τυχερός κερδίζοντας δωροεπιταγή αξίας €800 για αγορές από οποιοδήποτε κατάστημα της Dimco Παγκύπρια.  Ο κ. Ivanov επέλεξε τον δεξιό οπισθοφύλακα της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, Πραξιτέλη Βούρο, ως Brand Ambassador της ενέργειας αυτής και έτσι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα τον βοηθήσει να επιλέξει τα φωτιστικά προϊόντα της αρεσκείας του, διακοσμώντας με τον καλύτερο τρόπο το σπίτι του.

Στον χώρο είχαν στηθεί ενημερωτικά booths με σημαντικά brands και συνεργάτες της Dimco, όπου ενημέρωναν τους πελάτες για τα προϊόντα τους προσφέροντας πέρα από φυλλάδια και αναμνηστικά δωράκια.

 

 

Επίσης, στον χώρο υπήρχε έντονη η παρουσία του Εμπορικού Τμήματος Έργων της εταιρείας / LEVEL Architectural Lighting Λάρνακας που έχει ως αποστολή την ανάληψή μικρών και μεγάλων έργων.

Η LEVEL πέρα από την συμβουλευτική καθοδήγηση του πελάτη διεκπεραιώνει και αρχιτεκτονικές μελέτες φωτισμού.

 

 

 

Οι πελάτες μας, κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους, πέρασαν μια ευχάριστη εμπειρία αγοράς με την υπόκρουση μεγάλων μουσικών επιτυχιών εκτελεσμένων σε Σαξόφωνο απολαμβάνοντας παράλληλα και τα τσιμπήματα που πρόσφερε στον χώρο η ομάδα catering του Ξενοδοχείου Semeli.

Φυσικά, η ροή του προγράμματος κορυφώθηκε με το Live Link από τον SFERA FM αφού οι μουσικοί παραγωγοί Ανδρέας Γιόρτσιος και Ελένη Σιδερά απογείωσαν το κέφι με τις μουσικές τους επιλογές.

 

 

 

Περαιτέρω, η εταιρεία μας θέλει να δώσει θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα που επισκέφθηκε το κατάστημα και τέλεσε τα επίσημα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου φωτισμού της Dimco στην Λάρνακα.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους πελάτες, φίλους αλλά και συνεργάτες που επισκέφθηκαν το κατάστημα μας.

 

 

Μια νέα φωτεινή εποχή έχει ξεκινήσει λοιπόν στην επαρχία Λάρνακας και η Dimco υπόσχεται να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα, ποικιλία επιλογών αλλά και μια μοναδική εμπειρία αγοράς φωτιστικών προϊόντων!