Πιστή στην πάγια πολιτική της, για στήριξη ατομικών αλλά και ομαδικών αθλημάτων, καλλιτεχνών όπως και μη κερδοσκοπικών Οργανισμών, η εταιρεία μας φέτος όπως και πέρσι στηρίζει το Κυπριακό Ποδόσφαιρο με σημαντικές χορηγίες.

Η DIMCO αποτελεί Περήφανο Χορηγό των ομάδων ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας, ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου, ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού και ΕΡΜΗ Αραδίππου για την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2018/19.

Το logo της εταιρείας μας εμφανίζεται στην επωμίδα της ομάδας του ΑΠΟΕΛ όπως και στο πίσω μέρος της φανέλας των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Επίσης, το logo της εταιρείας μας είναι τοποθετημένο στα παντελονάκια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ αλλά και του ΕΡΜΗ στο μπροστινό και πίσω μέρος αντίστοιχα.

Ο αθλητισμός προάγει τον πολιτισμό, ωθεί τους νέους μας μακριά από εξαρτησιογόνες ουσίες και εθισμούς, καλλιεργεί το πνεύμα όπως και το σώμα των αθλητών και δημιουργεί δυνατούς χαρακτήρες προετοιμάζοντας τον κάθε αθλητή για τις μετέπειτα σκληρές απαιτήσεις του στίβου της ζωής.

Για τους παραπάνω λόγους και όχι μόνο, η DIMCO θα συνεχίσει να στηρίζει τον Κυπριακό αθλητισμό προσφέροντας έμπρακτα και ουσιαστικά.

Ευχόμαστε λοιπόν, ο κάθε αγώνας να διέπετέ από σεβασμό αλλά και ευγενή άμιλλα μεταξύ των αθλητών.

 

Με εκτίμηση,

 

DIMCO LTD