Την εβδομάδα που μας πέρασε η Dimco διοργάνωσε δυο επιμορφωτικά τεχνικά σεμινάρια με θέμα τα προϊόντα της Ισπανικής φίρμας Fermax.

Τα σεμινάρια είχαν λάβει χώρα σε Λευκωσία και Λεμεσό στις εγκαταστάσεις της ΣΕΗΚ (Σύνδεσμος Αδειούχων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Κύπρου) και στο Ajax Hotel αντίστοιχα.

Τα σεμινάρια είχαν καθαρά πρακτικό χαρακτήρα αφού έγινε ανάλυση από τον φιλοξενούμενο της DIMCO στην Κύπρο, της εταιρείας Fermax, κ. Mathews Chandy / Area Technical Manager για τις μεθόδους εγκατάστασης αλλά και προγραμματισμού των προϊόντων και των νέων τεχνολογιών.

Τα προϊόντα της εταιρείας Fermax αφορούν κυρίως εξελιγμένα Συστήματα Εισόδου και Access Controls.

Ιδιαίτερη αναφορά και ανάλυση είχε γίνει για τα προϊόντα DUOX, MEET, WAY-FI και WAY KIT.

Το Σεμινάριο έτυχε θερμής υποστήριξης και υψηλού ενδιαφέροντος από τους πελάτες της εταιρείας μας αφού υπήρξε αθρόα προσέλευση και στα δυο σεμινάρια με έντονη συμμετοχη κατά την διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Με το πέρας των σεμιναρίων η Dimco δεξιώθηκε τους εκλεκτούς της καλεσμένους και έτσι όλοι μαζί είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε πολύτιμες απόψεις και εμπειρίες.

Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τους συνεργάτες μας που παρευρέθηκαν στις συναντήσεις και υποσχόμαστε την αμέριστη υποστήριξη μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στον σύνδεσμο της ΣΕΗΚ για την φιλοξενία αλλά και για την υποστήριξη.

 

Με εκτίμηση,

 

Εκ της Διευθύνσεως,

DIMCO LTD