Την εβδομάδα που μας πέρασε, η εταιρεία μας παρουσίασε με κάθε επισημότητα, την Νέα της Στρατηγική Συνεργασία με την εταιρεία FERMAX.

 

Ο κ. Milind Kalushte – Regional Sales Manager της Fermax, επισκέφθηκε το νησί μας από τις 11 μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου εκπαιδεύοντας το προσωπικό της εταιρείας μας, σχετικά με τα προϊόντα της εταιρείας αλλά και τις νέες καινοτομίες.

 

 

 

Πέραν από τις εκπαιδεύσεις του προσωπικού της Dimco, διοργανώθηκαν 2 σεμινάρια εκπαιδεύσεως προς τους πελάτες μας/Ηλεκτρολόγους στην Λευκωσία - Ξενοδοχείο Semeli και Λεμεσό – Ξενοδοχείο Mediterranean.

 

Η προσέλευση των πελατών μας σε αυτά τα σεμινάρια, καταδεικνύει και το έντονο ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα της Fermax αφού όχι μόνο έδωσαν έντονο παρόν αλλά είχαν και ενεργή συμμετοχή κατά την διάρκεια των συναντήσεων, μιας και τα νέα προϊόντα της Fermax – Θυροτηλέφωνα/Θυροτηλεοράσεις/Συστήματα εισόδου και εξόδου είναι συνυφασμένα με τα νέα τεχνολογικά πρότυπα και μπορούν να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις.

 

 

 

Η εταιρεία μας, επενδύει πολύ στην νέα αυτή στρατηγική συνεργασία και υπόσχεται ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να δημιουργήσει τις απαιτούμενες προϋποθέσεις με σκοπό να επιβραβεύσει τους πελάτες της, παρέχοντας τους όλα τα εφόδια για να μπορέσουν να εμπορεύονται ομαλά τα προϊόντα FERMAX στην Κυπριακή αγορά.

 

 

 

Κλείνοντας, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τους πελάτες μας που είχαν παρευρεθεί στις συναντήσεις και ιδιαίτερα προς τον κ. Γιώργο Κυριάκου – Πρόεδρο ΣΕΗΚ, για την παρουσία του στην συνάντηση της Λευκωσίας αλλά και γενικότερα για την όλη στήριξη του ιδίου αλλά και του συνδέσμου.

 

Με εκτίμηση,

 

Τμήμα Μάρκετινγκ

DIMCO LTD