Το Σάββατο που μας πέρασε, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η καμπάνια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας φωτισμού DIMCO LTD για το 2018 (click στον πιο κάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες - #ΒΑΛΕΦΩΣΤΗΖΩΗ).

Μέσα σε ένα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα, στο The Mall of Cyprus, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, να πάρουν αυτόγραφα, να παίξουν ποδοσφαιράκι, αλλά και… ποδόσφαιρo στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο που είχε στηθεί!

 

DIMCO - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΠΙΤΑΓΗΣ

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΒΑΛΕ ΦΩΣ ΣΤΗ ΖΩΗ - ΠΑΝΩ ΟΨΗ

 

Ποδοσφαιριστές όπως οι Γιώργος Εφραίμ, Ανδρέας Μακρής, Κωνσταντίνος Παναγή, Jesus Rueda, Τάσος Κίσσας και Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης έδωσαν το παρόν τους και σκόρπισαν πολλά παιδικά χαμόγελα, συνεισφέροντας με το δικό τους τρόπο στην όλη εκδήλωση.

Πέρα από τα διάφορα παιχνίδια και δραστηριότητες που υπήρχαν στο χώρο, η εταιρεία μοίρασε μπάλες ποδοσφαίρου στα παιδιά και κλήρωσε 3 μεγάλους τυχερούς, οι οποίοι την νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά, αφού κέρδισαν εισιτήριο διαρκείας!

 

DIMCO - ALL TOGETHER PHOTO

ΒΑΛΕ ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΖΩΗ - ΜΠΑΛΕΣ

 

Η εκδήλωση κορυφώθηκε όταν ο εκ των Ιδιοκτητών της εταιρείας φωτισμού DIMCO κ. Αλέξης Δημητρίου παρέδωσε την επιταγή στον Προέδρο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΖΩΗ κ. Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη. Αξίζει να αναφερθεί ότι το ποσό που έχει μαζευτεί είναι €5,200 το οποίο και θα παραδοθεί μαζί με την κάρτα ευχών στο Μακάρειο Νοσοκομείο ούτως ώστε να ενισχύσει τις προσπάθειες για ανέγερση της πτέρυγας πρώτων βοηθειών.

Η εταιρεία φωτισμού DIMCO θέλει να εκφράσει θερμές ευχαριστίες στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΖΩΗ για την άψογη συνεργασία, στις Ομάδες ΑΠΟΕΛ, ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ που συμμετείχαν και στήριξαν αυτή την ενέργεια όπως και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση στηρίζοντας και ενισχύοντας την προσπάθεια της DIMCO και του ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΖΩΗ.

 

ΒΑΛΕ ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΖΩΗ - ΚΑΡΤΑ ΕΥΧΩΝ

 

Ας βάλουμε λοιπόν «Φως στις Ζωές» όλων των παιδιών του κόσμου, δημιουργώντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον, γιατί τα παιδιά το αξίζουν!