Χριστούγεννα… ίσως η πιο μαγική, αναπάντεχα «ζεστή» αλλά και αυθόρμητα... χαρούμενη περίοδος της χρονιάς!

Η μαγεία των Χριστουγέννων καθρεφτίζεται σε όλα τα φωτεινά χαμόγελα μικρών και μεγάλων κάθε χρόνο σε ολόκληρο τον κόσμο!

Η Dimco ως εταιρεία φωτισμού, δεν θα μπορούσε να λείπει από όλο αυτό το ΄΄φωτεινό΄΄ σκηνικό και φέτος τα Χριστούγεννα θα προσφέρει στους πελάτες της μπισκοτένια αστέρια..!

Με αγορές αξίας €25 και άνω, η Dimco θα σου χαρίζει ένα μπισκοτένιο αστέρι. Αν το αστέρι σου είναι τυχερό τότε το ΦΩΣ των Χριστουγέννων μεταφέρεται στο Χριστουγεννιάτικο σου τραπέζι… με ψώνια αξίας €50 από τις Υπεραγορές Άλφα Μέγα.

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Στην καμπάνια «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ DIMCO» μπορούν να συμμετέχουν πελάτες οι οποίοι θα έχουν κάνει αγορές αξίας €25  και άνω

2. Κάθε πελάτης δικαιούται να επιλέξει 1 μπισκοτένιο αστέρι με κάθε αγορά αξίας €25 

3. Η DIMCO θα διαθέσει 25 τυχερά μπισκοτένια αστέρια

4. Η καμπάνια θα τρέξει στους 5 Εκθεσιακούς Χώρους Φωτισμού της DIMCO Παγκύπρια

5. Η καμπάνια «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ DIMCO» θα τρέξει μέχρις εξαντλήσεως των μπισκοτένιων αστεριών

6. Τα τυχερά αστέρια κρύβουν μέσα στο μπισκότο ένα φωτεινό μήνυμα που γράφει «Συγχαρητήρια! Κερδίσατε αγορές αξίας €50 από τις Υπεραγορές Άλφαμεγα»

7. Οι τυχεροί πελάτες που θα συμμετάσχουν στην ενέργεια «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ DIMCO» ενδέχεται να φωτογραφηθούν με τον εκάστοτε Υπεύθυνο του Καταστήματος και αποδέχονται την δημοσίευση της φωτογραφίας τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Dimco.

 

Με την ευκαιρία της Χριστουγεννιάτικης μας καμπάνιας θα θέλαμε να ευχηθούμε στην εκλεκτή πελατεία μας Καλές Γιορτές και Kαλό Nέο Έτος!

 

Με εκτίμηση,

 

ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

DIMCO LTD