Η DIMCO και η Κυπριακη Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενώνουν δυνάμεις!

Με σύνθημα «Στηρίζουμε το Γυναικείο Ποδόσφαιρο - Τιμούμε το ένδοξο παρελθόν» την Παρασκευή που μας πέρασε, στα πλαίσια του αγώνα της Εθνικής Ανδρών Ποδοσφαίρου ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ η DIMCO και η ΚΟΠ συνδιοργάνωσαν μια σημαντική εκδήλωση που έλαβε χώρα σε ειδικό χώρο στο άνω διάζωμα της δυτικής κερκίδας του σταδίου ΓΣΠ.

Την εκδήλωση, τίμησε με την παρουσία του ο έντιμος Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Γιώργος Σαββίδης, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Γιώργος Κούμας, μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Παλαίμαχοι Θρύλοι του Κυπριακού Ποδοσφαίρου, συνεργάτες και φίλοι της εταιρείας DIMCO LTD.

Επίσης, μεταξύ άλλων, το παρόν της έδωσε σύσσωμη και η Εθνική Ομάδα Γυναικών Ποδοσφαίρου με το τεχνικό της επιτελείο.

Πολύ σημαντική στιγμή στην βραδιά ήταν οι βραβεύσεις των Παλαίμαχων άσων του Κυπριακού Ποδοσφαίρου (δεκαετία 1960 - 1970).

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Γιώργος Κούμας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους απευθύνοντας χαιρετισμό και ακολούθως ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρείας κ. Μάριος Ιωαννίδης αφού ευχαρίστησε τους καλεσμένους ανέφερε «η εταιρεία φωτισμού DIMCO αποδέχθηκε την πρόταση της ΚΟΠ με μεγάλη χαρά αλλά και Υπερηφάνεια αφού τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στο Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο η UEFA και η FIFA δίνουν τεράστια βαρύτητα στην ανάπτυξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου. Οπόταν και η DIMCO θεωρεί ότι μπορεί να συμβάλει σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση και να βαλει το δικό της λιθαράκι για την προβολή και ανάπτυξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην Κύπρο».

*σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η DIMCO θα είναι για τα επόμενα 2 χρόνια ο Επίσημος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Ποδοσφαίρου και ο Επίσημος Χορηγός του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Η όλη εκδήλωση συνοδεύτηκε με φαγητό και ποτό και φυσικά δεν έλειψε και το καθιερωμένο socializing μεταξύ των καλεσμένων.

Mετά το πέρας της εκδήλωσης, όλοι οι καλεσμένοι πήραν θέση στις κερκίδες του σταδίου ΓΣΠ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της εθνικής μας.

Άξίζει να αναφερθεί ότι παράλληλα με την εκδήλωση DIMCO - ΚΟΠ στο προαύλιο της Δυτικής κερκίδας διοργανώθηκε το γνωστό στους φίλους της Εθνικης Ομάδας FAN ZONE όπου η εταιρεία μας είχε έντονη παρουσία στο χώρο με διάφορες... ποδοσφαιρικές δραστηριότητες, δώρα, διαγωνισμούς και φυσικά πολλά παιδικά χαμόγελα!

Ως DIMCO, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΚΟΠ για την άψογη συνεργασία όπως και όλους τους υπόλοιπους συντελεστές που συνεργάστηκαν για την διεκπεραίωση αυτών των δραστηριοτήτων.

 

Εκ μέρους της Διεύθυνσης,

 

DIMCO LTD