«Μαζί, δίνουμε φώς στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο».
 
Με ιδιαίτερη χαρά, η εταιρεία μας έχει αναλάβει σε συνεργασία με την Cyprus Football Association την μεγάλη ευθύνη να μεταφέρει στην Κυπριακή κοινωνία το σύνθημα για #equalgame - ότι το ποδόσφαιρο είναι για όλους, ανεξαρτήτως ποίος είσαι, από που είσαι και φυσικά τι φύλο είσαι.
 
Στόχος μας είναι, το Γυναικείο Ποδόσφαιρο να εδραιωθεί στην συνείδηση της Κυπριακή κοινωνίας και να αναδειχθεί περαιτέρω η Γυναίκα ως αθλήτρια/ποδοσφαιρίστρια.
 
 
Ως εκ τούτου, η εταιρεία μας πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά αφού είναι η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο που στηρίζει τόσο το Πρωτάθλημα Γυναικών όσο και την Εθνική Ομάδα Γυναικών.

Για τα επόμενα δύο χρόνια λοιπόν η εταιρεία μας θα είναι:

*Επίσημος χορηγός του Πρωταθλήματος Γυναικών με το πρωτάθλημα πλέον να μετονομάζεται σε «Πρωτάθλημα Γυναικών DIMCO»

*Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Κύπρου

 

Με σκοπό την επίσημη επικύρωση της συνεργασίας παρευρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ο εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας φωτισμού DIMCO κ. Αλέξης Δημητρίου για την υπογραφή των συμβολαίων με την παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ κ. Γιώργου Κούμα.

Ο κ. Κούμας ευχαρίστησε την εταιρεία DIMCO για τη διαχρονική και συνεχή προσφορά της στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και τόνισε πως η στήριξη της εταιρείας αποτελεί σταθμός για το Γυναικείο ποδόσφαιρο και στην προσπάθεια της ΚΟΠ για περαιτέρω ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Κύπρο.

Από πλευράς DIMCO ο κ. Αλέξης Δημητρίου τόνισε πως η DIMCO παρακολουθεί την ραγδαία πρόοδο που έχει το γυναικείο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και αποτελεί όραμα και στόχος της εταιρείας να είναι βασικός στυλοβάτης αυτής της προσπάθειας.

 

Τον ερχόμενο μήνα προγραμματίζεται Συνέντευξη Τύπου όπου ΚΟΠ και DIMCO θα παρουσιάσουν επισήμως την συμφωνία συνεργασίας τους, τους πυλώνες και τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν στο μέλλον με στόχο την συνεχή ανάπτυξη του Γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Ως DIMCO, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο επερχόμενο «Παγκύπριο πρωτάθλημα Γυναικών Ποδοσφαίρου DIMCO» όπως φυσικά και πολλές επιτυχίες στην Εθνική Ομάδα Γυναικών Ποδοσφαίρου!
 
Εκ της Διευθύνσεως,
 
DIMCO LTD