Ο νέος κατάλογος φωτιστικών της Lumi κυκλοφόρησε και έχει ήδη κάνει αίσθηση, συνδυάζοντας αρμονικά λειτουργικές και εργονομικές λύσεις με σχεδιαστική καινοτομία, υψηλή, αισθητική και κομψότητα – εξού και το motto που επιλέχθηκε για αυτόν από τους υπεύθυνους της Εταιρείας: «Σε καλωσορίζουμε σε έναν κόσμο φωτισμένο από κομψότητα!»

Ναι, ο νέος κατάλογος φωτιστικών λύσεων της Lumi είναι πιο υποσχόμενος από ποτέ, αποδεικνύοντας στιγμιαία σε όποιον ξεφυλλίσει τις σελίδες του πόσο αρμονικά μπορεί να ενσωματωθεί μια μοντέρνα σχεδιαστική αντίληψη με την υψηλή ενεργειακή απόδοση και την κατασκευαστική αρτιότητα, προσφέροντας μεγάλη γκάμα φωτιστικών λύσεων για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους παντός είδους - οικιακούς και επαγγελματικούς.

Τι θα λέγατε να πάρουμε μια μικρή γεύση του νέου καταλόγου της Lumi; Επιλέξαμε πέντε φωτιστικά που έχουν ήδη κλέψει τις εντυπώσεις σε όλα τα showrooms της DIMCO Παγκύπρια!   

1. LETO  

 

Η Leto είναι ουσιαστικά μια σειρά φωτιστικών οροφής παρόμοιου σχεδίου σε ποικιλία χρωμάτων. Το Leto Champagne που παρουσιάζουμε εδώ είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό κορμό στήριξης και ανθεκτικό γυαλί διαμορφωμένο σε σχήμα βράχου ή πάγου. Παρατηρείστε το διακριτικό τρόπο με τον οποίο διαχέεται το φως στον χώρο, την κομψή βάση σε μαύρο χρώμα καθώς και το πόσο ομαλά συνδυάζονται τα δύο στοιχεία του φωτιστικού στη βάση του γυάλινου κύβου.   

2. ΑPRHODITE

 

Ανήκοντας σε άλλη μια σειρά φωτιστικών, που περιλαμβάνει διαφόρων ειδών φωτιστικά (κρεμαστά, επιτοίχια), το Aphrodite Pendant Black ξεχωρίζει εύκολα με το νικελένιο σατέν σώμα του και τα ημιδιάφανα μαύρα shades που περιβάλλουν την εστία του φωτός. Κατασκευασμένο από μέταλλο και ειδικό ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας, το συγκεκριμένο φωτιστικό είναι ιδανικό για χώρους που αναδίδουν μια αίσθηση μυστηρίου και διακριτικής κομψότητας.

3. MERCURY

Μια εξαιρετικά καινοτόμα και σχεδόν αδιόρατη λύση επιτοίχιου φωτισμού, το Mercury θα πλημμυρίσει με φως τον περιβάλλοντα χώρο, χαρίζοντας παράλληλα αξεπέραστη ευελιξία στην κατεύθυνση του φωτός προς οποιαδήποτε πλευρά ή σημείο του δωματίου. Παρατηρείστε πόσο έξυπνα ο εσωτερικός δακτύλιος μετακινείται κυκλικά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Το σώμα του είναι κατασκευασμένο κυρίως από χάλυβα και αλουμίνιο (για μικρότερο βάρος), ενώ το χρώμα του τού επιτρέπει να ενσωματωθεί σχεδόν ανεπαίσθητα σε οποιονδήποτε τοίχο λευκού χρώματος. 

4. TORCΗ Round Wall

 

Επενδυμένο με μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση λευκού, το επιτοίχιο φωτιστικό Torch Round Wall είναι σχεδιασμένο να μαγνητίζει το βλέμμα με την πρωτοποριακή του σχεδίαση, δίνοντας την αίσθηση πως ο ίδιος ο τοίχος μοιάζει να αναδύει το φως μέσα από την επιφάνειά του! Κατασκευασμένο εξολοκλήρου από γύψο, το φανταστικό του σχέδιο είναι ιδανικό για διακριτικό φωτισμό διαφόρων τύπων δωματίων.  

5. Neptune

 

Κλείνουμε με μια πιο εκλεπτυσμένη μα εξίσου κομψή επιλογή. Το Φωτιστικό οροφής Neptune μοιάζει να ξεπήδησε από το μαργαριταρένιο στέμμα του θεού της θάλασσας, συνδυάζοντας μοναδικά αποχρώσεις που προσιδιάζουν σε χώρους και δωμάτιο που δίνουν έμφαση στην επιβλητικότητα και την πολυτέλεια. Είναι φτιαγμένο από μεταλλικό σκελετό και γυαλί και φέρει τρεις φωτιστικές εστίες

Λοιπόν; Δεν είναι απολύτως δικαιολογημένος ο ενθουσιασμός μας για τον νέο κατάλογο φωτιστικών της LUMI; Κι αν η μικρή αυτή πρόγευση ήταν αρκετή για να σας κεντρίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον, πόσο μάλλον η προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα που γεμίζει τις σελίδες του καταλόγου!

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τον νέο κατάλογο της LUMI και απολαύστε τον από την άνεση του σπιτιού σας!