X

Φτιάξετε τον ιδανικό εξωτερικό χώρο στο σπίτι και παίξτε με το παιδί σας

Για τα παιδιά τώρα που είναι καλοκαίρι σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για ατελείωτο παιχνίδι. Μπορούν να βγαίνουν από το σπίτι και να χαίρονται τον καλό καιρό με ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.  Ήρθε η ώρα να φτιάξετε τον ιδανικό εξωτερικό χώρο στο σπίτι και παίξτε με το παιδί σας.

Από παιχνίδια, κούνιες, μικρές φουσκωτές πισίνες και άλλα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν όμορφο χώρο για παιχνίδι στον κήπο ή την αυλή σας.

Η κούνια για παράδειγμα  είναι ένα διαχρονικό παιχνίδι που κάθε παιδί αγαπάει. Ας πούμε μια κρεμαστή κούνια θα χαρίσει ομορφιά στον χώρο σας και θα εντυπωσιάσει.  Δεν είναι ανάγκη να την αγοράσετε αφού μπορείτε πολύ εύκολα να τη φτιάξετε μόνοι σας! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ξύλα και ένα βιδολόγο.

Τα βήματα είναι απλά και μπορείτε να τα ακολουθήσετε όπως περιγράφονται πιο κάτω.

Ξεκινάτε από την βάση της κούνιας.

Πρώτα πρώτα πρέπει να φτιάξετε το κάθισμα της κούνιας.Το σχέδιο είναι αρκετά απλό και οι εικόνες δείχνουν τη διαδικασία βήμα-βήμα.

Στο πρώτο πλαίσιο βιδώστε τα ξύλα όπως φαίνονται στην παραπάνω εικόνα. Αυτή είναι η βάση της κούνιας.

Φτιάξτε και την πλάτη της κούνιας βιδώνοντας τα ξύλα, όπως δείχνουν οι εικόνες.

Στερεώστε καλά την πλάτη πάνω στη βάση με αρκετές βίδες. Προσθέστε και τα οριζόντια ξύλα στην βάση και βιδώστε τα. Μπορείτε να βάλετε και μπράτσα. Βιδώστε δύο ξύλα σε σχήμα Γ και στερεώστε τα πάνω στη βάση.

Πάρτε χοντρή αλυσίδα και η κούνια είναι έτοιμη. Μπορείτε να τη βάψετε σε ότι χρώμα θέλετε και να την κρεμάσετε στην αυλή σας.

Ακόμα καλύτερα μπορείτε να φτιάξετε το δικό της στήριγμα και να την τοποθετήσετε όπου θέλετε.  

Πως θα φτιάξετε το στήριγμα της κούνιας.

Βάλτε δύο μεγάλα ξύλα σε σχήμα Λ. Τοποθετήστε τα “πόδια” αρκετά ανοιχτά για μεγαλύτερη ισορροπία και αντοχή.

Ενώστε το πάνω μέρος τους με αυτόν τον τρόπο και από τις δύο πλευρές για να είναι πιο σταθερό. Προσέξτε να μην ακουμπάνε μεταξύ τους τα ξύλα στην κορυφή και να κόψετε αυτό το μικρό ορθογώνιο αυλάκι στο μικρό ξύλο, γιατί εδώ θα στηρίζεται μετά το οριζόντιο δοκάρι της κορυφής.

Βάλτε ξύλα και ενώστε τα σε ακόμη δύο σημεία όπως δείχνουν οι εικόνες. Αφού το βάψετε μαζί με το επιπλέον ξύλο  και το αφήσετε να στεγνώσει, μπορείτε να το τοποθετήσετε όπου θέλετε στον κήπο σας.

Πήρατε μια ιδέα για το πώς να φτιάξετε μια κρεμαστή κούνια για τον κήπο σας. Μπορείτε να την προσαρμόσετε στο μέγεθος που θέλετε και να την χαρείτε ακόμη και στο μπαλκόνι σας!

 

Share:

On Key

Related Posts

Κάντε το σπίτι σας πιο χαρούμενο

Η πανδημία και όλες οι συνέπειες της ανάγκασαν τον περισσότερο κόσμο να κλειστεί στο σπίτι του. Εδώ και ένα χρόνο περάσαμε τις πιο πολλές μας

Τι ώρα σβήνουν τα φώτα;

Οι καλοκαιρινές διακοπές φτάνουν στο τέλος τους και η επιστροφή στη ρουτίνα φαντάζει κάπως δύσκολη. Και στους μεγάλους αλλά και στα παιδιά, τα οποία διασκέδασαν

QUALITY ASSURED

Lighting fixtures for any room and any style at the highest quality guaranteed

LOYALTY CARD

Buy online and collect points. Redeem and get your reward!

ORDERS DELIVERY

All products on our website are in stock and available for Local and International delivery

DEDICATED CUSTOMER SERVICE

For all your online queries call us now on (+357) 77776069 and we will be glad to assist you