X

Η DIMCO ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για ακόμη μια χρονιά η DIMCO συνεχίζει να δίνει ΦΩΣ στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο, αλλά και στον αθλητισμό του τόπου γενικότερα.

Σε μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο, απόρροια των επιπτώσεων από την Πανδημία, στον αθλητισμό αλλά και ευρύτερα στην κοινωνία, η εταιρεία μας συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το Κυπριακό Ποδόσφαιρο.

Μαζί με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχουμε θέσει συγκεκριμένους στόχους που θα έχουν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη, την προβολή αλλά κυρίως την περαιτέρω εισχώρηση του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην Κυπριακή αθλητική κουλτούρα.

Στην σημερινή Δημοσιογραφική διάσκεψη η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εκπροσωπηθηκε από τον Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας κ. Ανθούλη Μυλωνά ο οποίος απήυθυνε χαιρετισμό στους εκπροσώπους των ομάδων και ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική περίοδο. Την DIMCO εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της εταιρείας κ. Μάριος Ιωαννίδης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που επέφερε ο ερχομός της Πανδημίας στα Ποδοσφαιρικά αλλά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου, που ουσιαστικά αλλοίωσαν τον σχεδιασμό δράσεων της περιόδου 2019/20 για προβολή και προώθηση του Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Η σημερινή Δημοσιογραφική Διάσκεψη λοιπόν, ήταν το πρώτο βήμα για την νέα Ποδοσφαιρική περίοδο και ως ο επίσημος υποστηρικτής του Γυναικείου Ποδοσφαίρου ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες κάθε επιτυχία, πάντοτε στα πλαίσια της ευγενούς άμμιλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Ευχόμαστε να διεξαχθεί μια Ποδοσφαιρική περίοδος μακριά από απρόοπτα ελέω και της Πανδημίας και σε αυτό σίγουρα οφείλουμε να συμβάλουμε όλοι μας, τα Σωματεία, η Ομοσπονδία, οι φιλάθλοι και όλοι οι συντελεστές γύρω από το Ποδόσφαιρο, τηρώντας τις οδηγίες αλλά και τα Υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν καταρτιστεί από τα αρμόδια σώματα.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Γιώργο Κούμα  όπως και όλα τα στελέχη της Ομοσπονδίας για την μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία μας.

Ως φίλαθλος εταιρεία, παραμένουμε πιστοί στην πολιτική μας, πάντοτε στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, για στήριξη του Κυπριακού Ποδοσφαίρου αλλά και αθλητισμού γενικότερα τόσο σε συλλογικό όσο και ατομικό επίπεδο.

Καλή Ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021!

Με εκτίμηση.

Εκ της Διευθυνσέως,

DIMCO LTD

Υπερήφανος Χορηγός Γυναικείου Ποδοσφαίρου

Share:

On Key

Related Posts

THE BLACKOUT SALES – NOVEMBER 22

(English text follows) Τα πιο Φωτεινά καταστήματα Παγκύπρια τώρα σε πλήρη συσκότιση!! 10ήμερο προσφορών σε όλα τα προϊόντα φωτισμού μας με 30% σε όλα τα

SUMMER SALE 22

(English text follows) Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη και κυρίως μη μαδάς μαργαρίτες εκεί που ξεκάθαρα δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να βγείς κερδισμένος!!

QUALITY ASSURED

Lighting fixtures for any room and any style at the highest quality guaranteed

LOYALTY CARD

Buy online and collect points. Redeem and get your reward!

ORDERS DELIVERY

All products on our website are in stock and available for Local and International delivery

DEDICATED CUSTOMER SERVICE

For all your online queries call us now on (+357) 77776069 and we will be glad to assist you